Nieuwsberichten

2018|2019|2020|2021|2022|2023|2024

Welkom Marco van den Ouden - 25/01/2024


We verwelkomen met enthousiasme Marco van den Ouden als een waardevolle toevoeging aan ons team. Terwijl we momenteel al ondersteuning bieden op het gebied van Finance, HR en Legal, streven we ernaar om ook op het vlak van marketing en sales meer support te bieden bij onze participaties. Marco zal zich specifiek richten op (digitale) marketing en sales, waarbij we geloven dat zijn ervaring en vaardigheden van waarde zullen zijn om onze participaties effectief en authentiek te laten groeien.

Met een achtergrond in marketing bij gerenommeerde bedrijven als Friesland Campina, en een succesvol ondernemersavontuur in Marketing Data en CRM-software, brengt Marco niet alleen kennis maar ook praktische ervaring met zich mee. Zijn ondernemende mindset en achtergrond maken hem de juiste persoon om onze participaties te ondersteunen bij het optimaliseren van hun marketing- en salesprocessen.

Lees meer

Dutch Electrical Solutions (DES Group) en Regio Service gaan samenwerken - 28/11/2023


Op dinsdag 28 november 2023 is in het bijzijn van beide directies en aandeelhouders de samenwerking beklonken. Met deze samenwerking stelt Regio Service haar toekomst veilig en verstevigt DES Group haar marktpositie voor o.a. utiliteit en beheer, service & onderhoud op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek en communicatietechniek.
Regio Service uit Panningen heeft deze maand haar 25-jarig jubileum gevierd en is een sterke regionale speler binnen het vakgebied elektrotechniek. Na 25-jaar is eigenaar Peter Hermans op zoek gegaan naar een manier om de continuïteit voor de komende jaren veilig te stellen. ‘In de zoektocht naar hoe ik mijn medewerkers in de toekomst met dezelfde passie aan projecten voor onze klanten kan laten werken, ben ik begin dit jaar in contact gekomen met de DES Group’, vertelt Peter Hermans. ‘In verschillende gesprekken is duidelijk geworden dat Regio Service en DES veel overeenkomsten hebben en elkaar prima aanvullen. Vakkennis, kwaliteit en plezier zijn kenmerken van beide bedrijven.’

Joris Verheggen, één van de eigenaren van DES Group, vult aan: ‘Beide bedrijven geloven in de kracht van samen, met onze betrokken en kundige medewerkers en zeker ook met onze klanten en leveranciers. Trots kunnen we zeggen dat beide bedrijven vele tevreden terugkerende klanten hebben, waarvoor we dagelijks werken aan kleine en grote projecten.’
Regio Service zal haar activiteiten blijven voortzetten onder haar eigen naam. ‘Belangrijk dat de cultuur van Regio Service zoveel mogelijk onveranderd blijft.’, geeft Richard Kluijtmans, algemeen directeur DES Group, aan. Richard vervolgt: ‘Wij behouden het goede en natuurlijk zullen we kijken waar mogelijkheden zijn voor optimalisatie en synergie binnen de groep.’
Het zittende management (Peter Hermans en Maud Lamerichs) van Regio Service zal ondersteund worden door DES Group. Peter Hermans blijft betrokken. Peter benadrukt: ‘Ik wil zeker nog betrokken blijven om de samenwerking vorm te geven, in het bijzonder voor de medewerkers en voor de klantrelaties.’

Lees meer

Europese boost voor financieringsmogelijkheden Nederlands MKB - 05/10/2023


Aan de beperkte financieringsmogelijkheden voor het MKB in Nederland komt een eind. Een Europese en een Nederlandse overheidsinstelling financieren het MKB fonds van het Brabantse WDL Kredietfondsen voor 50%. Hierdoor ontstaan ruimere financieringsmogelijkheden voor MKB bedrijven.

Lees meer

LSB Isolatie BV en De Bruijn BV - Samenvoeging van Krachten - 03/10/2023


Vanaf 2 oktober 2023 bundelen LSB Isolatie BV en De Bruijn BV hun krachten en gaan ze als één bedrijf verder. De Bruijn BV is een gerenommeerde speler in deze sector. Wij geloven dat deze samenwerking niet alleen onze kernwaarden deelt, maar ook een sterke visie heeft voor de toekomstige groei van onze diensten. Beide bedrijven delen dezelfde passie en toewijding voor hoogwaardige isolatiewerkzaamheden.

 

 

Lees meer

Baeken specialist in projectbeheersing - 02/08/2023


Het dit jaar opgerichte Baeken is een specialist in projectbeheersing. Baeken was eigenlijk al in gesprek met een andere investeerder, maar koos toch voor een samenwerking met YouKnights en GGD Investments. Mede-eigenaar Wilco Kievit: “Met YouKnights en GGD Investments is er sprake van een partnerschap. Dat vinden wij heel prettig.”

Lees meer

Samenwerking tussen PerfectWare en IT-Connectie - 31/03/2023


De IT-bedrijven PerfectWare en IT-Connectie bundelen hun krachten om verder te groeien, professionaliseren en hun positie in de markt te versterken. Een jaar geleden nam YouKnights samen met GGD Investments belang in PerfectWare. Door samen te werken met IT-Connectie beschikken de bedrijven over meer kennis en capaciteit om klanten beter te bedienen.

Lees meer

SARA Robotics, een startup voor sociale zorg assistentie, ontvangt investeringen van Hertek en BOM - 20/03/2023


Maartje Claassen-Eradus, directeur SARA Robotics: “We waren niet alleen op zoek naar investering maar ook echt naar strategische partners die samen met ons verder bouwen aan toekomstbestendige technologie waarbij mens en techniek samenwerken. Anders kijken naar de bestaande processen om de grote zorgvraag van nu en de toekomst te kunnen blijven ondersteunen.”

Lees meer

CSD Techniek sluit zich aan bij DES Group - 09/03/2023


Op woensdag 8 maart j.l. hebben CSD Techniek en DES Beveiligingstechniek elkaar de hand geschud als bevestiging van de overname, met een belangrijke bijdrage van YouKnights bij de acquisitie voor haar participatie DES. Dankzij deze overname kunnen zowel de klanten van CSD als die van DES Beveiligingstechniek rekenen op een uitgebreider dienstenpakket op het gebied van beveiligings- en communicatietechniek.

Lees meer

Participatie in Covolt - 16/12/2022


YouKnights participeert in Covolt. Covolt is een bedrijf dat zich bezighoudt met het beheer en de optimalisatie van duurzame energie-installaties. Het doel van Covolt is om energie-installaties zo efficiënt mogelijk te laten draaien met als doen zo veel mogelijk kWh, zodat ook maximaal rendement behaald wordt.

Lees meer

Door overnames groeit DES Group vanuit Eindhoven uit tot een serieuze speler in de elektrotechniek. Met BTV Totaaltechniek uit Bergeijk zet het de stap naar projecten voor winkels. - 30/05/2022


In woningen en gebouwen van bedrijven, scholen en zorgorganisaties zijn installatiebedrijven van DES Group al actief. BTV verzorgt met name de techniek voor koelingen van supermarkten als Aldi en Jumbo. ,,We willen breder de retail in.

Lees meer

JWR Elektrotechniek sluit aan bij DES Group - 22/05/2022


Dutch Electrical Solutions (DES Group) en JWR Elektrotechniek (JWR) gaan samenwerken. Op woensdag 18 mei jl. is in het bijzijn van directie en management de samenwerking beklonken. Met deze samenwerking stelt JWR haar toekomst veilig en verstevigt DES Group haar marktpositie voor o.a. utiliteit en beheer, service & onderhoud op het gebied van elektrotechniek en beveiligingstechniek.

Lees meer

GGD Investments en YouKnights nemen een belang in PerfectWare - 04/04/2022


Peter van der Wekken: “Binnen de bedrijvengroep heb ik in de loop der jaren al veel organisaties een mooie groei door zien maken. Dit heeft mij geïnspireerd om nu zelf ook met GGD en YouKnights te gaan samenwerken en de verdere groei van PerfectWare in te zetten. Ik heb veel zin om samen aan de slag te gaan.”

Lees meer

Nieuwe deelneming in Blenddata - 14/03/2022


YouKnights en GGD Investments nemen een deelneming in Blenddata, een data engineering consultancy bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne data platformen en data warehouses.

Lees meer

YouKnights B.V. intensief betrokken bij de structurering van de groeifinanciering voor EyeOn - 27/07/2021


Begin 2020 is YouKnights intensiever betrokken geraakt bij Bright Cape. Samen met YouKnights is er een fundament neergezet inclusief een update van het strategisch plan, beiden om de verdere groei te kunnen laten plaatsvinden.

Lees meer

Logistieke dienstverlener stapt in data science van Bright Cape en faciliteert groeikapitaal - 09/07/2021


Baerbergh Holding (groot aandeelhouder van onder andere Nunner en Caroz) investeert in AI, Data Science en Robotica.

Na een recente investering van de groep in Informore, bundelen de investeerders nu hun krachten met de aandeelhouders van Bright Cape (GGD Investments, YouKnights en Beniers Inc).

Bright Cape heeft een ambitieus groeiplan om haar data science competenties verder uit te bouwen en de toegevoegde waarde daarvan bij klanten aan te tonen op basis van data gedreven procesoptimalisatie.

Lees meer

Groeifinanciering van BOM en Rabobank voor SARA Robotics - 01/07/2021


BOM heeft het business model van SARA Robotics omarmt en verstrekt een Converteerbare Lening als startpunt voor een mogelijke verdere verstrekking van groeikapitaal.

Lees meer

Overname Weijs Isolatie door De Bruijn - 15/01/2021


Met de overname van Weijs Isolatiewerken uit Lottum, per 1 januari jl., vergroot De Bruijn Isolatie uit Venray zijn slagkracht en zet het een stap naar verdere continuïteit en groei. De overname is een eerste stap in de visie van schaalvergroting, verjonging en toekomstige ontwikkeling.

Lees meer

Overname Best Safety Systems (BSS) door DES - 17/12/2020


De DES Group heeft haar positie in de brandbeveiligingsmarkt verder uitgebouwd via de acquisitie van Best Safety Systems te Waalre. Met deze uitbreiding heeft DES haar landelijke reikwijdte verder verstevigd en een gedegen klantennetwerk van service- en onderhoudsdiensten verworven.

Lees meer

Oprichting WDL Kredietfondsen en AFM registratie - 24/10/2020


Tezamen met de aandeelhouder en directie van De Financieringsfabriek en een prominente persoon vanuit de financial services, heeft YouKnights WDL Kredietfondsen opgericht.

Lees meer

Begeleiding bij verkoop Berkvens Greenhouse Mobility - 14/10/2020


YouKnights heeft de algehele voorbereiding en verkoopbegeleiding van Berkvens Greenhouse Mobility succesvol vorm gegeven. Berkvens is gekocht door Taks Handling Systems, onderdeel van Victus Participations.

Lees meer

EIT Digital Venture Support SARA - 15/07/2020


EIT Digital heeft haar positie als aandeelhouder verder versterkt met een Venture Support equity financiering bij SARA. Deze aanvullende financiering toont het vertrouwen van EIT Digital in de verdere ontwikkeling van SARA en het marktpotentieel.

Lees meer

BOM – COL financiering voor Codator Holding - 05/06/2020


Codator Holding heeft, naar aanleiding van vertragende marktontwikkelingen als gevolg van de Covid-19 pandemie in de juridische dienstverleningsvraag in relatie tot het levensmoment “scheiden”, een COL financiering verkregen bij de BOM. YouKnights heeft dit financieringsverzoek vormgegeven en dit traject begeleid.

Lees meer

Doorontwikkeling SARA Robotics (onderdeel Bright Cape groep) - 15/03/2020


YouKnights’ partners en netwerk zijn actief betrokken bij de spin-out van SARA Robotics vanuit Bright Cape. Er wordt gewerkt aan de verdere doorontwikkeling van deze innovatie om via een data science platform “SARA Home” en passende hardware oplossingen een social robot te realiseren.

Lees meer

Litjens Metaalbewerking en YouKnights slaan de handen ineen - 03/02/2020


Krachten bundelen en ingezette groeipad continueren

Huub Litjens startte zijn bedrijf in 2004. Na 16 jaren van ondernemen, investeren en keihard werken zijn die activiteiten uitgegroeid tot een volwaardig metaalbewerkingsbedrijf met ruim 36 medewerkers.

Lees meer

Toon Hermans kiest voor ondernemen samen met YouKnights - 03/02/2020


Sinds 1 januari is Toon Hermans aan het YouKnights team toegevoegd. Toon heeft zijn strepen, door de jaren heen, verdiend bij Océ, TMC en DEMCON. Bij YouKnights zal hij in de rol van Algemeen / Operationeel Manager voor de Participaties actief zijn.

Lees meer

Overname MCS Brandbeveiliging door DES - 10/01/2020


De DES Group, met name bekend vanuit Verheggen Elektrotechniek en Valkenaars Elektrotechniek, heeft haar dienstverlening verbreed met de acquisitie van Michielse Control Systems te Waalre. MCS is een expert op het gebied van brandbeveiliging.

 

Lees meer

Overname Gecertificeerde Mediators door Codator Holding - 08/11/2019


Codator Holding expandeert haar online presence op het vlak van juridische dienstverlening via een buy-&-build strategie. Zo heeft Codator Holding haar digital asset portfolio uitgebreid met www.gecertificeerdemediators.nl. Via deze overname heeft Codator haar platform verder aangevuld met een ervaren mediator netwerk. Deze overname verstevigt de positie van Codator binnen Nederland en wordt er gewerkt naar een landelijke dekking van het netwerk.

 

Lees meer

Isolatiebedrijf en handelsonderneming M. De Bruijn B.V. - 28/05/2019


Isolatiebedrijf en handelsonderneming M. De Bruijn B.V. uit Venray, beter bekend onder haar handelsnaam De Bruijn Perfecte Isolatie, is op 4 april van dit jaar overgenomen door een consortium van investeerders, onder aanvoering van YouKnights.

Lees meer

Codator – Digitale marktplaats voor juridische dienstverlening - 08/05/2019


De bevlogen online marketeers Michiel Houben en Hein Medema hebben zich gewend tot YouKnights om krachten te bundelen. YouKnights is toegetreden tot Codator met financiering en als ondersteuning om de operatie verder te optimaliseren.

Lees meer

Start DES Service & Onderhoud - 01/04/2019


De DES Group heeft zich vanuit de versterking van Verheggen en acquisitie van Valkenaars zeer positief ontwikkeld. Om te blijven voldoen aan de klantvraag, heeft DES een Service & Onderhoud entiteit opgericht. Hiermee kan DES continuïteit en kwaliteit bewaken voor haar klanten.

Lees meer

Betrokkenheid Bight Cape groep - 01/03/2019


Begin 2019 zijn de Managing Partners van YouKnights (Bram van den Heuvel en Pieter van den Tillaart) als indirect aandeelhouder vanuit YouKnights betrokken geraakt bij Bright Cape Holding BV.

Lees meer

YouKnights lanceert successr B.V. - 11/02/2019


Dorus Swinkels en Bram van den Heuvel richten zich met hun onderneming successr op het ontwikkelen van duurzame talent strategieën. Leadership Succession, Talent Acquisition, HR Consultancy en Interim Management.

Lees meer

Verheggen Elektrotechniek en Valkenaars Elektrotechnisch Installatiebureau bundelen krachten onder begeleiding van YouKnights - 28/12/2018


Verheggen Elektrotechniek B.V. en Valkenaars Elektrotechnisch Installatiebureau B.V. hebben de handen ineengeslagen om de (Zuid-) Nederlandse markt nog beter te kunnen bedienen.

Lees meer

Eerste participatie: Verheggen Elektrotechniek - 01/10/2018


Afgelopen maart, al voor de officiële lancering, heeft YouKnights haar eerste participatie gedaan bij Verheggen Elektrotechniek B.V. DGA Joris Verheggen was op zoek naar een partner om het bestaande bedrijf naar de volgende levensfase te brengen.

Lees meer