Nieuwsberichten

2018|2019|2020

Nippon Mushrooms B.V. heeft een overheidsfinanciering binnengehaald - 12/02/2020


YouKnights begeleidt Nippon Mushrooms B.V. met de opzet van een nieuwe champignonkwekerij in Japan. Ze hebben kortgeleden een overheidsfinanciering binnengehaald van het ondernemersfonds DTIF.

Lees meer

Litjens Metaalbewerking en YouKnights slaan de handen ineen - 03/02/2020


Krachten bundelen en ingezette groeipad continueren

Huub Litjens startte zijn bedrijf in 2004. Na 16 jaren van ondernemen, investeren en keihard werken zijn die activiteiten uitgegroeid tot een volwaardig metaalbewerkingsbedrijf met ruim 36 medewerkers.

Lees meer

Toon Hermans kiest voor ondernemen samen met YouKnights - 03/02/2020


Sinds 1 januari is Toon Hermans aan het YouKnights team toegevoegd. Toon heeft zijn strepen, door de jaren heen, verdiend bij Océ, TMC en DEMCON. Bij YouKnights zal hij in de rol van Algemeen / Operationeel Manager voor de Participaties actief zijn.

Lees meer

Isolatiebedrijf en handelsonderneming M. De Bruijn B.V. - 28/05/2019


Isolatiebedrijf en handelsonderneming M. De Bruijn B.V. uit Venray, beter bekend onder haar handelsnaam De Bruijn Perfecte Isolatie, is op 4 april van dit jaar overgenomen door een consortium van investeerders, onder aanvoering van YouKnights.

Lees meer

YouKnights lanceert successr B.V. - 11/02/2019


Dorus Swinkels en Bram van den Heuvel richten zich met hun onderneming successr op opvolging in het MKB. “Sleutelposities binnen MKB ondernemingen.

Lees meer

Verheggen Elektrotechniek en Valkenaars Elektrotechnisch Installatiebureau bundelen krachten onder begeleiding van YouKnights - 28/12/2018


Verheggen Elektrotechniek B.V. en Valkenaars Elektrotechnisch Installatiebureau B.V. hebben de handen ineengeslagen om de (Zuid-) Nederlandse markt nog beter te kunnen bedienen.

Lees meer

Eerste participatie: Verheggen Elektrotechniek - 01/10/2018


Afgelopen maart, al voor de officiële lancering, heeft YouKnights haar eerste participatie gedaan bij Verheggen Elektrotechniek B.V. DGA Joris Verheggen was op zoek naar een partner om het bestaande bedrijf naar de volgende levensfase te brengen.

Lees meer