Nieuwsberichten

2018|2019|2020|2021|2022

Door overnames groeit DES Group vanuit Eindhoven uit tot een serieuze speler in de elektrotechniek. Met BTV Totaaltechniek uit Bergeijk zet het de stap naar projecten voor winkels. - 30/05/2022


In woningen en gebouwen van bedrijven, scholen en zorgorganisaties zijn installatiebedrijven van DES Group al actief. BTV verzorgt met name de techniek voor koelingen van supermarkten als Aldi en Jumbo. ,,We willen breder de retail in.

Lees meer

JWR Elektrotechniek sluit aan bij DES Group - 22/05/2022


Dutch Electrical Solutions (DES Group) en JWR Elektrotechniek (JWR) gaan samenwerken. Op woensdag 18 mei jl. is in het bijzijn van directie en management de samenwerking beklonken. Met deze samenwerking stelt JWR haar toekomst veilig en verstevigt DES Group haar marktpositie voor o.a. utiliteit en beheer, service & onderhoud op het gebied van elektrotechniek en beveiligingstechniek.

Lees meer

GGD Investments en YouKnights nemen een belang in PerfectWare - 04/04/2022


Peter van der Wekken: “Binnen de bedrijvengroep heb ik in de loop der jaren al veel organisaties een mooie groei door zien maken. Dit heeft mij geïnspireerd om nu zelf ook met GGD en YouKnights te gaan samenwerken en de verdere groei van PerfectWare in te zetten. Ik heb veel zin om samen aan de slag te gaan.”

Lees meer

Nieuwe deelneming in Blenddata - 14/03/2022


YouKnights en GGD Investments nemen een deelneming in Blenddata, een data engineering consultancy bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne data platformen en data warehouses.

Lees meer

YouKnights B.V. intensief betrokken bij de structurering van de groeifinanciering voor EyeOn - 27/07/2021


Begin 2020 is YouKnights intensiever betrokken geraakt bij Bright Cape. Samen met YouKnights is er een fundament neergezet inclusief een update van het strategisch plan, beiden om de verdere groei te kunnen laten plaatsvinden.

Lees meer

Logistieke dienstverlener stapt in data science van Bright Cape en faciliteert groeikapitaal - 09/07/2021


Baerbergh Holding (groot aandeelhouder van onder andere Nunner en Caroz) investeert in AI, Data Science en Robotica.

Na een recente investering van de groep in Informore, bundelen de investeerders nu hun krachten met de aandeelhouders van Bright Cape (GGD Investments, YouKnights en Beniers Inc).

Bright Cape heeft een ambitieus groeiplan om haar data science competenties verder uit te bouwen en de toegevoegde waarde daarvan bij klanten aan te tonen op basis van data gedreven procesoptimalisatie.

Lees meer

Groeifinanciering van BOM en Rabobank voor SARA Robotics - 01/07/2021


BOM heeft het business model van SARA Robotics omarmt en verstrekt een Converteerbare Lening als startpunt voor een mogelijke verdere verstrekking van groeikapitaal.

Lees meer

Overname Weijs Isolatie door De Bruijn - 15/01/2021


Met de overname van Weijs Isolatiewerken uit Lottum, per 1 januari jl., vergroot De Bruijn Isolatie uit Venray zijn slagkracht en zet het een stap naar verdere continuïteit en groei. De overname is een eerste stap in de visie van schaalvergroting, verjonging en toekomstige ontwikkeling.

Lees meer

Overname Best Safety Systems (BSS) door DES - 17/12/2020


De DES Group heeft haar positie in de brandbeveiligingsmarkt verder uitgebouwd via de acquisitie van Best Safety Systems te Waalre. Met deze uitbreiding heeft DES haar landelijke reikwijdte verder verstevigd en een gedegen klantennetwerk van service- en onderhoudsdiensten verworven.

Lees meer

Oprichting WDL Kredietfondsen en AFM registratie - 24/10/2020


Tezamen met de aandeelhouder en directie van De Financieringsfabriek en een prominente persoon vanuit de financial services, heeft YouKnights WDL Kredietfondsen opgericht.

Lees meer

Begeleiding bij verkoop Berkvens Greenhouse Mobility - 14/10/2020


YouKnights heeft de algehele voorbereiding en verkoopbegeleiding van Berkvens Greenhouse Mobility succesvol vorm gegeven. Berkvens is gekocht door Taks Handling Systems, onderdeel van Victus Participations.

Lees meer

EIT Digital Venture Support SARA - 15/07/2020


EIT Digital heeft haar positie als aandeelhouder verder versterkt met een Venture Support equity financiering bij SARA. Deze aanvullende financiering toont het vertrouwen van EIT Digital in de verdere ontwikkeling van SARA en het marktpotentieel.

Lees meer

BOM – COL financiering voor Codator Holding - 05/06/2020


Codator Holding heeft, naar aanleiding van vertragende marktontwikkelingen als gevolg van de Covid-19 pandemie in de juridische dienstverleningsvraag in relatie tot het levensmoment “scheiden”, een COL financiering verkregen bij de BOM. YouKnights heeft dit financieringsverzoek vormgegeven en dit traject begeleid.

Lees meer

Doorontwikkeling SARA Robotics (onderdeel Bright Cape groep) - 15/03/2020


YouKnights’ partners en netwerk zijn actief betrokken bij de spin-out van SARA Robotics vanuit Bright Cape. Er wordt gewerkt aan de verdere doorontwikkeling van deze innovatie om via een data science platform “SARA Home” en passende hardware oplossingen een social robot te realiseren.

Lees meer

Litjens Metaalbewerking en YouKnights slaan de handen ineen - 03/02/2020


Krachten bundelen en ingezette groeipad continueren

Huub Litjens startte zijn bedrijf in 2004. Na 16 jaren van ondernemen, investeren en keihard werken zijn die activiteiten uitgegroeid tot een volwaardig metaalbewerkingsbedrijf met ruim 36 medewerkers.

Lees meer

Toon Hermans kiest voor ondernemen samen met YouKnights - 03/02/2020


Sinds 1 januari is Toon Hermans aan het YouKnights team toegevoegd. Toon heeft zijn strepen, door de jaren heen, verdiend bij Océ, TMC en DEMCON. Bij YouKnights zal hij in de rol van Algemeen / Operationeel Manager voor de Participaties actief zijn.

Lees meer

Overname MCS Brandbeveiliging door DES - 10/01/2020


De DES Group, met name bekend vanuit Verheggen Elektrotechniek en Valkenaars Elektrotechniek, heeft haar dienstverlening verbreed met de acquisitie van Michielse Control Systems te Waalre. MCS is een expert op het gebied van brandbeveiliging.

 

Lees meer

Overname Gecertificeerde Mediators door Codator Holding - 08/11/2019


Codator Holding expandeert haar online presence op het vlak van juridische dienstverlening via een buy-&-build strategie. Zo heeft Codator Holding haar digital asset portfolio uitgebreid met www.gecertificeerdemediators.nl. Via deze overname heeft Codator haar platform verder aangevuld met een ervaren mediator netwerk. Deze overname verstevigt de positie van Codator binnen Nederland en wordt er gewerkt naar een landelijke dekking van het netwerk.

 

Lees meer

Isolatiebedrijf en handelsonderneming M. De Bruijn B.V. - 28/05/2019


Isolatiebedrijf en handelsonderneming M. De Bruijn B.V. uit Venray, beter bekend onder haar handelsnaam De Bruijn Perfecte Isolatie, is op 4 april van dit jaar overgenomen door een consortium van investeerders, onder aanvoering van YouKnights.

Lees meer

Codator – Digitale marktplaats voor juridische dienstverlening - 08/05/2019


De bevlogen online marketeers Michiel Houben en Hein Medema hebben zich gewend tot YouKnights om krachten te bundelen. YouKnights is toegetreden tot Codator met financiering en als ondersteuning om de operatie verder te optimaliseren.

Lees meer

Start DES Service & Onderhoud - 01/04/2019


De DES Group heeft zich vanuit de versterking van Verheggen en acquisitie van Valkenaars zeer positief ontwikkeld. Om te blijven voldoen aan de klantvraag, heeft DES een Service & Onderhoud entiteit opgericht. Hiermee kan DES continuïteit en kwaliteit bewaken voor haar klanten.

Lees meer

Betrokkenheid Bight Cape groep - 01/03/2019


Begin 2019 zijn de Managing Partners van YouKnights (Bram van den Heuvel en Pieter van den Tillaart) als indirect aandeelhouder vanuit YouKnights betrokken geraakt bij Bright Cape Holding BV.

Lees meer

YouKnights lanceert successr B.V. - 11/02/2019


Dorus Swinkels en Bram van den Heuvel richten zich met hun onderneming successr op het ontwikkelen van duurzame talent strategieën. Leadership Succession, Talent Acquisition, HR Consultancy en Interim Management.

Lees meer

Verheggen Elektrotechniek en Valkenaars Elektrotechnisch Installatiebureau bundelen krachten onder begeleiding van YouKnights - 28/12/2018


Verheggen Elektrotechniek B.V. en Valkenaars Elektrotechnisch Installatiebureau B.V. hebben de handen ineengeslagen om de (Zuid-) Nederlandse markt nog beter te kunnen bedienen.

Lees meer

Eerste participatie: Verheggen Elektrotechniek - 01/10/2018


Afgelopen maart, al voor de officiële lancering, heeft YouKnights haar eerste participatie gedaan bij Verheggen Elektrotechniek B.V. DGA Joris Verheggen was op zoek naar een partner om het bestaande bedrijf naar de volgende levensfase te brengen.

Lees meer