Verheggen Elektrotechniek en Valkenaars Elektrotechnisch Installatiebureau bundelen krachten onder begeleiding van YouKnights

28/12/2018

Verheggen Elektrotechniek B.V. en Valkenaars Elektrotechnisch Installatiebureau B.V. hebben de handen ineengeslagen om de (Zuid-) Nederlandse markt nog beter te kunnen bedienen. Het directieteam wordt gevormd door Joris Verheggen en Ronald Smeets gezamenlijk met Simon Dams en Bram van den Heuvel, die vanuit YouKnights de samenwerking begeleiden. Klantgerichtheid, wendbaarheid en toekomstbestendigheid zijn kernwoorden die de nieuwe samenwerking het best omschrijven.

Zowel Verheggen als Valkenaars gaan autonoom als organisatie verder en bundelen hun krachten per 1 december 2018. Het streven van beide organisaties is om verder door te groeien naar een bedrijf dat een totaal-partner is voor elektrotechnische oplossingen voor haar (bestaande) klanten. Naast woning- en utiliteitsbouw zullen aanvullende diensten als datatechniek en (brand)beveiliging, service en onderhoud worden doorontwikkeld. Voor beide organisaties staat goed en aantrekkelijk werkgeverschap hoog in het vaandel: door de samenwerking kunnen hier grote stappen in worden gezet.

Joris Verheggen: “Dit is een duidelijke stap voorwaarts om nog beter aan de eisen en wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Binnen Valkenaars staat er al een zeer solide basis, waarmee we gezamenlijk onze diensten naar een nog hoger niveau tillen.”

Ronald Smeets: “Deze samenwerking helpt bij de geografische bediening van onze klanten in specifiek Zuid-Nederland, gezamenlijk kunnen we een nog breder product portfolio aanbieden. De basis van de sterke organisatie vormt het fundament, wat nu verder kan doorgroeien. Wij kijken met veel vertrouwen uit naar de gezamenlijke toekomst.”

DISCLAIMER:
Verheggen Elektrotechniek is op gericht in 2003 en Valkenaars in de jaren 50 van de vorige eeuw. De groep heeft circa 60 medewerkers in dienst, is actief binnen de elektrotechnische installatie markt en bedient regionale en nationale klanten.