GGD Investments en YouKnights nemen een belang in PerfectWare

04/04/2022

GGD Investments neemt samen met Youknights een belang in PerfectWare, een flexibel en servicegericht IT-bedrijf gespecialiseerd in ICT-beheer en -support. PerfectWare en eigenaar Peter van der Wekken zijn geen onbekenden voor GGD Investments en YouKnights. Onze bedrijven werken al 20 jaar samen. We kijken ernaar uit om de samenwerking naar een hoger level te tillen.

Roy, Luuk, maar ook Pieter van den Tillaart van YouKnights, werken al samen met Peter van der Wekken sinds 2004, tijdens de TMC-tijd. Toen Roy en Luuk ruim tien jaar geleden GGD Investments startten, was de IT-support vanaf dag één in goede handen bij Peter. Nog steeds ontzorgt PerfectWare GGD, en inmiddels ook diverse andere bedrijven binnen en buiten de GGD Investments bedrijvengroep, volledig op IT-gebied. PerfectWare groeide gedurende de jaren mee met de behoefte van GGD. Peter van der Wekken en zijn collega Peter Dekker ondersteunen inmiddels zo’n 600-700 werkplekken op zeer professionele wijze.

Nu is het tijd voor een nieuwe stap. Samen met GGD en YouKnights gaat Peter PerfectWare verder uitbouwen tot een bedrijf dat meegroeit met de vraag vanuit de markt. Luuk Jeuken: “Na twintig jaar samenwerken is het heel leuk om nu écht de handen ineen te slaan. We zijn ervan overtuigd dat wij de juiste partner zijn om PerfectWare de komende tijd verder te laten groeien. En: om Peter te helpen de volgende stap in zijn ondernemersdroom mogelijk te maken. Bovendien is het aan boord halen van onze IT-dienstverlener voor ons ook een mooie strategische fit.”

Peter van der Wekken: “Binnen de bedrijvengroep heb ik in de loop der jaren al veel organisaties een mooie groei door zien maken. Dit heeft mij geïnspireerd om nu zelf ook met GGD en YouKnights te gaan samenwerken en de verdere groei van PerfectWare in te zetten. Ik heb veel zin om samen aan de slag te gaan.”

Vanzelfsprekend gaat er in de dienstverlening van PerfectWare niets veranderen. Heb je naar aanleiding van de nieuwe samenwerking een vraag? Neem dan contact op Peter, Pieter, Bram, Luuk of Roy.