Logistieke dienstverlener stapt in data science van Bright Cape en faciliteert groeikapitaal

09/07/2021

Baerbergh Holding (groot aandeelhouder van onder andere Nunner en Caroz) investeert in AI, Data Science en Robotica. Na een recente investering van de groep in Informore, bundelen de investeerders nu hun krachten met de aandeelhouders van Bright Cape (GGD Investments, YouKnights en Beniers Inc). Bright Cape heeft een ambitieus groeiplan om haar data science competenties verder uit te bouwen en de toegevoegde waarde daarvan bij klanten aan te tonen op basis van data gedreven procesoptimalisatie.

Baerbergh Holding en de bestaande aandeelhouders van Bright Cape, verzorgen samen het verdere groeikapitaal.

“We hebben met Bright Cape een groeiambitie, zowel met multinationals als met bedrijven in het MKB”, zegt Bram van den Heuvel, “daarvoor willen we meer en betere mensen kunnen inzetten”.

Bright Cape wil de groei ook gestalte geven via samenwerkingen. Met het netwerk van de logistieke dienstverlener heeft het zowel een financiële partner als een partij om inhoudelijk de krachten mee te bundelen en het klantenveld verder uit te bouwen.

YouKnights heeft bijgedragen aan de juridische en financiële structurering van de samenwerking met deze strategische investeerder.

Lees hier het volledige artikel