CSD Techniek sluit zich aan bij DES Group

09/03/2023

Op woensdag 8 maart j.l. hebben CSD Techniek en DES Beveiligingstechniek elkaar de hand geschud als bevestiging van de overname, met een belangrijke bijdrage van YouKnights bij de acquisitie voor haar participatie DES. Dankzij deze overname kunnen zowel de klanten van CSD als die van DES Beveiligingstechniek rekenen op een uitgebreider dienstenpakket op het gebied van beveiligings- en communicatietechniek.

Arjo Coppelmans van DES Beveiligingstechniek vertelt dat beide bedrijven goed op elkaar aansluiten als het gaat om oplossingen voor klanten. Met de toevoeging van de diensten van CSD kan DES de uitgebreide kennis op het gebied van camerasystemen integreren in haar inbraaksystemen. Bovendien heeft CSD expertise op het gebied van VoIP telefonie, netwerk- en WiFi-systemen, waardoor klanten één aanspreekpunt hebben voor al hun beveiligings- en communicatiebehoeften.

Richard Kluijtmans, algemeen directeur van DES Group, benadrukt dat beide bedrijven dezelfde kernwaarden delen en geloven in de kracht van verbinding. Ze werken dagelijks aan kleine en grote projecten om te zorgen voor tevreden en terugkerende klanten. Na een overgangsperiode zal CSD haar activiteiten onder de naam van DES Beveiligingstechniek uitvoeren, en zowel de voormalige eigenaren als de medewerkers zullen werkzaam blijven in de samengevoegde organisatie.