Wat we doen


Wij ondersteunen bedrijven bij groei, verander- en/of opvolgingsvraagstukken. Door middel van een totaalpakket van diensten bieden we maatwerk oplossingen. Onze pijlers hierbij zijn advies, senior interim-management en participatie. Samen met jou werken we aan een robuuste toekomst voor je bedrijf. Ons uitgebreide netwerk van ondernemers en investeerders maakt het mogelijk om snel te schakelen en kansen te grijpen zodra die zich voordoen.

Advies

We gaan samen met jou op zoek naar de kern van jouw uitdaging. Zo kunnen we heel gericht de juiste koers bepalen. We geven advies en denken mee in realiseerbare oplossingen. Onze communicatie is direct en transparant.

Senior interim-management

We helpen bestaande bedrijven door middel van een complementaire oplossing aan het (bestaande) management. Na een analyse gaan we samen met jou op zoek naar de juiste man of vrouw om je verder te helpen. We beschikken over een breed netwerk van (senior) interim managers.

Participeren

Indien gewenst, kunnen wij risicodragend instappen. Zo bieden we een oplossing in de (toekomstige) managementstructuur en zijn we echt onderdeel van jouw business.

Voor iedere onderneming een passende aanpak

Bij YouKnights staat jouw bedrijf centraal. Onze specialisten kijken samen met jou vanuit verschillende invalshoeken naar je onderneming. We richten ons hierbij op de pijlers visie, inzicht, processen, tractie, SWOT en organisatie. Door hiermee aan de slag te gaan, zorgen we voor een onverwoestbare basis en kunnen we de juiste, nieuwe stappen zetten.

Lees meer