Team

Wij willen dromen waarmaken. De droom waar jij als ondernemer ooit mee begonnen bent. We staan met de voeten in de klei en zetten alles op alles om ondernemingen te laten excelleren. Samen met jou gaan we aan de slag. Met een hecht team, veel kennis en ervaring en de steun van ervaren ondernemers en investeerders.

Bram van den Heuvel – Founder & Senior Adviseur

Gedreven en ervaren met een track-record in de financiële sector op het gebied van change management, business development en bijzonder beheer. Bram verdiept zich in de specifieke situatie van je onderneming en zorgt met zijn team voor een passende oplossing. Hij bijt zich ergens in vast en laat pas los als dat kan.

Pieter van den Tillaart – Partner & Senior Adviseur

Het financieel geweten van YouKnights, met een hart voor ondernemen. Met titels als CFO, RC en Management Consultant op zijn cv is de financiële toekomst van je bedrijf bij Pieter in goede handen. Business intelligence-oplossingen, investeringsvraagstukken of financiële modellering? Pieter weet raad.

Lisanne van de Heg – Business Consultant

Lisanne analyseert jouw organisatie aan de hand van financiële data, juridische stukken en (investerings)plannen voor de toekomst. Ze legt snel de vinger op de zere plek en helpt om helderheid te creëren in onoverzichtelijke situaties. Bij juridische vraagstukken geeft Lisanne richting en houdt ze het proces strak in de hand.

Matthijs den Hertog – Group Controller

Als Register Accountant verbetert Matthijs de processen binnen je bedrijf, zorgt hij voor inzicht in de huidige situatie en grip op de toekomst. Hij beoordeelt jaarstukken, tussentijdse cijfers en maakt prognoses. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Yolanda Spreeuwenberg – Assistant Controller

Yolanda is operationeel verantwoordelijk voor de administraties van de ondernemingen waarmee YouKnights samenwerkt. Met haar oog voor detail ziet ze het direct als er iets niet klopt en lost ze dit voor je op.

Marcel Bosveld – Business Controller

Marcel is een expert op het gebied van cijfers. Bedrijfsprocessen monitoren en controleren kan hij als geen ander. Ook ziet hij direct waar je deze nog kunt verbeteren. Met zijn toekomstgerichte blik analyseert en verbetert Marcel alle financiële processen.

Luuk Swinkels – Process Controller

Met zijn analytisch vermogen ziet Luuk altijd ruimte voor verbetering. Als Process Controller zorgt hij ervoor dat dat alle processen binnen YouKnights en binnen jouw organisatie zo optimaal mogelijk verlopen en grijpt hij in als dat nodig is.

Lars Hanegraaf – Data / Reporting Consultant

Lars startte als student bij YouKnights en ontwikkelde zich tot een expert op het gebied van Business Intelligence. Hij is zowel technisch als bedrijfskundig sterk. Lars zorgt ervoor dat aan al jouw en onze behoeftes aan real-time inzicht in de prestaties van je onderneming wordt voldaan.

Niek van Uum – Business Controller

Vanaf het begin maakt Niek al deel uit van het YouKnights team. Als Business Controller houdt hij nauwkeurig financieel overzicht waarmee hij jouw onderneming de juiste richting in stuurt.

Bram Wouters – Business Controller

Bram draagt als Business Controller de eindverantwoordelijkheid over jouw financiële administratie. Hij monitort de cijfers nauwkeurig en stuurt bij wanneer en waar nodig.

Rosa van der Vleuten – Communicatie specialist

Rosa is verantwoordelijk voor het schrijven en vertalen van nieuwsberichten voor en over YouKnights.

Petra Vulders – Office Manager

Petra is de duizendpoot binnen YouKnights. Plannen, regelen en organiseren is aan haar toevertrouwd. Petra ontzorgt en ondersteunt, zodat het team de focus op hun eigen specialisme kan houden.

Anouk van den Bosch – Document Controller

Anouk zorgt ervoor dat al uw documenten zijn ondertekend en op de juiste plek zijn opgeslagen. Op deze manier heeft u overzicht van al uw documenten.