Voor ieder onderneming een passende aanpak


Bij YouKnights staat jouw bedrijf centraal. Onze specialisten kijken samen met jou vanuit verschillende invalshoeken naar je onderneming. We richten ons hierbij op de pijlers visie, inzicht, processen, tractie, SWOT en organisatie. Door hiermee aan de slag te gaan, zorgen we voor een onverwoestbare basis en kunnen we de juiste, nieuwe stappen zetten.

Visie

Wat is het streven van jouw bedrijf? Samen met jou nemen we de visie van je onderneming onder de loep en scherpen we deze indien nodig aan. Het resultaat is een concrete en inspirerende visie die richting geeft voor de komende vijf tot tien jaar.

Inzicht

Om nieuwe stappen te zetten, is een goed inzicht in je gegevens onmisbaar. Dit geldt zowel voor financiƫle gegevens als bijvoorbeeld gegevens over je bedrijfsvoering. Onze specialisten zorgen ervoor dat jij een goed inzicht krijgt en houdt.

Processen

Welke processen zijn er binnen jouw bedrijf? En hoe zitten deze in elkaar? We zorgen samen met jou voor een goede structuur en voeren waar nodig verbeteringen door. Zo zorgen we voor optimale processen waarop je kunt bouwen.

Tractie

Wij richten je bedrijf in op een manier waarop je het optimale uit jouw organisatie haalt. We zorgen voor de juiste focus en activiteiten. En bovenal: voor een perfect antwoord op de vraag van jouw klanten. Een goede basis van waaruit je verder kunt groeien.

SWOT

Door middel van een SWOT-analyse brengen we de sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen van jouw organisatie in kaart. Deze systematische analyse creƫert kansrijke doelen en een betere positionering in de markt.

Organisatie

Een optimale organisatie, betekent de juiste mensen op de juiste plaats. We richten jouw organisatie zo in, dat al jouw medewerkers in hun kracht staan. Vervolgens gaan we samen bouwen.